Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری پلیس زنجان، سرهنگ محمدعلی آدینه‌لو در باره این خبر گفت: طی توافق صورت گرفته شده بین ۲ کشور ایران و عراق، تهیه روادید برای شرکت در مراسم راهپیمایی اربعین لغو شده اما ثبت نام در سامانه سماح ضروری است و زائران توجه داشته باشند که به هیچ عنوان بدون ثبت نام اجازه خروج از کشور داده نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه ثبت نام اینترنتی در سامانه سماح رایگان است و شهروندان فقط باید مبلغ ۲۲۰ هزار ریال بابت خدمات درمانی و بیمه‌ای پرداخت کنند افزود: در این ایام، افراد سودجو در فضای مجازی به خصوص شبکه‌های اجتماعی با تبلیغات گسترده با عناوین مختلف از قبیل ثبت نام ارزان اربعین و یا تخفیف در ثبت نام، اقدام به اغفال شهروندان کرده و از حسابهای بانکی آنان مبالغی را برداشت می‌کنند.

سرهنگ آدینه‌لو اظهار داشت: زائران برای ثبت نام در سامانه سماح به نشانی https://samah.haj.ir مراجعه کنند و برای این منظور از سایت‌های متفرقه استفاده نکنند.

وی افزود: مجرمان با طراحی سایت‌های جعلی و اخذ اطلاعات کارت بانکی کاربران را به درگاه‌های جعلی پرداخت، موسوم به فیشینگ هدایت و با تحصیل اطلاعات کارت بانکی، به برداشت غیرمجاز از حساب آنان اقدام می‌کنند.

آدینه لو تصریح کرد: کاربران و شهروندان باید مراقب باشند تا در دام فیشرها و سایت‌های جعلی که فقط برای سرقت اطلاعات بانکی افراد راه اندازی شده‌اند، نیفتند و هنگام ثبت نام اینترنتی نکات امنیتی را لحاظ کرده و ارزهای مورد نیاز خود را از مبادی اعلام شده از سوی ستاد مرکزی اربعین و بانک مرکزی تهیه و بلیت سفر را نیز از دفاتر هواپیمایی مجاز تهیه کنند.

وی تاکید کرد: کاربران و شهروندان نرم افزارهای مورد نیاز تلفن همراه هوشمند خود را از سایت‌های معتبر و رسمی ‌تهیه کرده و به هیچ عنوان از شبکه‌های اجتماعی به ویژه تلگرام نسبت به دریافت اپلیکیشن‌های موبایل اقدام نکنند چرا که ریسک بالایی در نصب بد افزارآلود به همراه خواهد داشت.

آدینه لو ادامه داد: شهروندان، اخبار و اطلاعات مربوط به پیاده روی اربعین حسینی را از مراجع رسمی کشور پیگیری کنند و از توجه به شایعات بی پایه و اساس که گاهی مواقع در فضای مجازی منتشر می‌شود اجتناب کنند و همچنین برروی گوشی و سایر تجهیزات هوشمند نیز برنامه‌های کاربردی و مفید ضد سرقت نصب کنند تا در صورت گم شدن امکان ردیابی گوشی وجود داشته باشد.

رئیس پلیس فتای زنجان گفت: کارشناسان پلیس فتا به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران می‌توانند مشکلات و شکایات خود را از سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری، یا ۱۱۰ اعلام کنند.

۶۰۸۴/۶۰۸۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اربعین حسینی کلاهبرداری اینترنتی کربلای معلی سامانه سماح زائران اربعین زنجان پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۷۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران

ایتنا - کمیسیون ارتباطات فدرال بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه در ایالات متحده را به دلیل فروش اطلاعات موقعیت مکانی مشتریان خود بدون رضایت، با جریمه جمعی 200 میلیون دلاری محکوم کرده است.
کمیسیون ارتباطات فدرال بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه در ایالات متحده را به دلیل فروش اطلاعات موقعیت مکانی مشتریان خود بدون رضایت، با جریمه جمعی 200 میلیون دلاری محکوم کرده است. AT&T  باید 57 میلیون دلار بپردازد، در حالی که Verizon باید 47 میلیون دلار بپردازد. در همین حال، Sprint  و T-Mobile با مجموع 92 میلیون دلار جریمه روبرو هستند. این کمیسیون تحقیقات عمیقی را در مورد افشای غیرمجاز و فروش داده‌های مکان واقعی مشترکین پس از افشای فعالیت‌های آنها در سال 2018 انجام داد.

به گزارش ایتنا، جسیکا روزن وورسل، کمیسر کمیسیون ارتباطات فدرال گفت:«  شرکت‌های مخابراتی اطلاعات موقعیت مکانی بی‌درنگ را به جمع‌آورنده‌های داده فروختند، و اجازه دادند این داده‌های بسیار حساس در دست شرکت‌های ثالثا، شکارچیان و سایر موارد قرار گیرد. »

به گفته این آژانس، این طرح پس از گزارش‌های عمومی مبنی بر اینکه یک کلانتر در میسوری با استفاده از اطلاعات موقعیت مکانی که شرکتی به نام Securus از اپراتورهای بی سیم دریافت می‌کند، افراد متعددی را ردیابی می کند، آغاز شد. این شرکت خدمات ارتباطی را به مراکز اصلاح و تربیت در کشور ارائه می‌دهد.

 
در حالی که اپراتورها در نهایت فعالیت خود را متوقف کردند، آژانس گفت که آنها به مدت یک سال پس از فاش شدن این رویه و پس از اینکه به کمیسیون قول دادند فروش داده‌های مکان مشتری را متوقف خواهند کرد، به اجرای برنامه‌های خود ادامه دادند. به‌علاوه، آنها بدون تضمین‌های معقول به کار خود ادامه دادند تا اطمینان حاصل کنند که خدمات قانونی با استفاده از اطلاعات مشتریانشان، مانند کمک‌های جاده‌ای و خدمات فوریت‌های پزشکی، واقعاً رضایت کاربران را برای ردیابی مکان‌هایشان جلب می‌کنند.

این شرکت‌ها گفتند که قصد دارند جریمه‌ها را به چالش بکشند. T-Mobile که با بزرگترین جریمه به ارزش 80 میلیون دلار روبرو است و اسپرینت 12 میلیون دلار جریمه شد گفته که جریمه بیش از حد است.AT&T  گفت که این تصمیم فاقد شایستگی قانونی و واقعی است و این تصمیم شرکت‌ها را به دلیل حمایت از خدمات مکانی نجات‌بخش مجازات می‌کند.»

دیگر خبرها

  • بهترین سایت سفارش آنلاین کتاب در ایران
  • دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • «احوال و آثار محمد دبیر سیاقی» به نمایشگاه کتاب خواهد آمد
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • ورزشی‌های چهاردهم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد