Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ سرهنگ پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با اشاره به برخی کلاهبرداری‌های اینترنتی به بهانه ثبت نام و خرید بلیت برای زوار اربعین حسینی از طریق سایت‌های جعلی اظهار داشت: زائران اباعبدالله الحسین(ع) هنگام پرداخت هزینه بلیت به صورت اینترنتی، نکات ایمنی را رعایت و حتی‌الامکان از مکان‌های مورد اعتماد برای ثبت نام و پرداخت‌های اینترنتی هزینه‌ها استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مجرمان با طراحی سایت‌های شبیه سایت‌های اصلی که درگاه‌های بانکی جعلی نیز دارد، اقدام به سرقت اطلاعات کارت بانکی افراد کرده و برای اخذ اطلاعات حساب شهروندان مثل رمز عبور و اطلاعات بانکی، کاربران را به صفحات جعلی موسوم به فیشینگ می‌کشانند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا ضمن بیان اینکه شهروندان باید مراقب باشند تا در دام فیشر‌ها و سایت‌های جعلی که فقط برای سرقت اطلاعات بانکی افراد راه‌اندازی شده‌اند، نیافتند، گفت: به زائران اربعين حسينی توصيه می‌كنيم حتماً به آدرس آن، كه در نوار ابزار آمده توجه كنند كه در آن از پروتكل https استفاده شده باشد، در غير اين صورت سايت مذكور جعلی است.

وی عنوان داشت: همچنین در نوار آدرس این وب‌سایت یک علامت قفل شکل است که تمام الزامات و مشخصات سازمان حج و زیارت قابل‌ مشاهده است که اگر اطلاعاتی غیر از اطلاعات این سازمان در آن وجود داشت، حاکی از جعلی بودن این سایت بوده و کاربران می‌بایست از ثبت‌ نام در آن خودداری کنند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا از متقاضیان خواست برای ثبت نام به صورت حضوری به دفاتر مجاز و مورد تأیید سازمان حج و زیارت مراجعه و از ارائه مدارک هویتی از قبیل گذرنامه به افراد غیر مسئول خودداری کنند.

سرهنگ پاشایی توصیه کرد: زائران برای ثبت‌نام به سایت اصلی سازمان حج و زیارت به نشانی haj.ir مراجعه و از کپی کردن یا رفتن به لینک‌هایی که در سایت‌های مختلف و شبکه‌های اجتماعی ارائه می‌شود، خودداری کنند و برای تهیه ویزا به دفاتر معتبر و رسمی مراجعه و در سامانه سماح ثبت‌ نام کنند.

وی به منظور آگاهی بیشتر زائران اربعین و پیشگیری از وقوع جرایم سایبری و ایجاد مشکل برای هموطنان، توصیه کرد: از اتصال به دستگاه‌های وای‌فای ناشناس در طول سفر خودداری کنید، در پایان استفاده از اینترنت وای‌فای تلفن همراه خود را غیر فعال کنید، از ذخیره اطلاعات مهم بانکی بر روی حافظه تجهیزات هوشمند که در طول مسیر همراهتان است، بپرهیزید و اطلاعات شخصی و محرمانه خود را در اختیار دیگران قرار ندهید.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در خاتمه اظهار داشت: شهروندان می‌توانند موارد مشکوک را در سایت پلیس فتا ناجا به آدرس www.cyberpolice.ir قسمت ثبت گزارش‌های مردمی اعلام کنند.

فرهاد زمانی

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ناجا اربعین حسینی کلاهبرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۴۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند

کارشناسان مرکز Solar AURA که در زمینه امنیت اطلاعات تخصص دارد، نسبت به وجود وب سایت‌های مشکوکی که برای هک کردن حساب‌های تلگرام و سرقت داده‌های آن ها استفاده می‌شود، هشدار دادند.

کارشناسان این مرکز اعلام کردند که توانسته‌اند بیش از ۳۰۰ وب‌سایت مشکوک را که برای هک حساب‌های کاربران در تلگرام استفاده می‌شوند، کشف کنند و این سایت‌ها معمولاً برای آپلود تصاویر از طریق اینترنت استفاده می‌شوند.

به گفته کارشناسان، اکثر سایت‌های فوق در دسامبر سال گذشته ایجاد شده اند و شبیه به برخی از وب سایت‌های معروفی هستند که برای آپلود تصاویر استفاده می‌شوند و حاوی صد‌ها هزار تصویر مرتبط با موضوعات مختلف مانند انیمیشن، طبیعت، آشپزی و چیز‌های دیگر هستند.

به گفته متخصصان، آنچه در مورد سایت‌های فوق، خطرناک است این که داده‌ها یا تصاویر موجود در آن به نرم افزار‌های مخرب مرتبط می‌شوند به محض این که کاربر برای دیدن آن یا یافتن منبع اصلی آن بر روی آن کلیک کند، لینکی ظاهر می‌شود که او را به یک سایت کلاهبرداری تبدیل می‌کند و می‌توان از طریق اکانت تلگرام به آن دسترسی پیدا کرد. اگر کاربر کد امنیتی حساب را وارد کند، هکر‌ها می‌توانند به اطلاعات پروفایل موجود در آن دسترسی داشته باشند و حتی به تنظیمات بسته شدن حساب دسترسی پیدا کنند.

منبع: نووستی

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا
  • آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات